DÍA
|
1º PRATO
|
2º PRATO
|
SOBREM.
|
SUXESTIÓNS CEA
|
8
|
Crema de Xudías
|
Tortilla con tomate frito
|
Froita
|
Pisto de verduras/ Sándwich de xamón e queixo/ Froita
|
9
|
Fabada
|
pescada á romana
|
Iogur
|
Coliflor rebozada/ Pescado ó forno c/ patacas/ Froita
|
10
|
Crema de cenorias
|
Polo guisado con arroz
|
Froita
|
Berenxena ó forno/ Pasta mariñeira/ Iogur
|
11
|
Crema de verduras
|
Lasaña
|
iogur
|
Ensalada mixta/ Peixe romana c/ patacas / Iogur
|
14
|
Crema de calabacín
|
Arroz con polbo
|
Natillas
|
Pisto de verduras/ Sándwich de xamón e queixo/ Froita
|
15
|
Sopa de pasta
|
Albóndegas con patacas
|
Froita
|
Puré de cenorias/ Polo á grella c/ patacas/ Iogur
|
16
|
Arroz tres delicias
|
Polo guisado con fideos
|
iogur
|
Berenxena á grella /Peixe ó forno c/ patacas / Froita
|
17
|
Fabada
|
Salmón á grella con patacas
|
Froita
|
Ensalada de tomate e atún
Tortilla de espárragos/ Iogur
|
18
|
Empanada
|
Lombo asado con arroz
|
Iogur
|
Crema de cabaza/ Carne ó caldeiro/ Froita
|
21
|
Crema de brócoli
|
San Xacobos con patacas
|
Froita
|
Puré de cenorias/Lombo prancha c/ tomate / Iogur
|
22
|
Empanadillas
|
pescada á romana
|
Iogur
|
Champiñóns ó allo/ Rapantes c/ ensalada/ Froita
|
23
|
Puré de chícharos
|
Polo asado con patacas
|
Froita
|
Ensalada mixta/ Pasta guisada c/ xamón/ Iogur
|
24
|
Lentellas
|
polbo guisado con fideos
|
Iogur
|
Berenxena rechea de carne e verduras/ Froita
|
25
|
Crema de cenorias
|
Tortilla con tomate frito
|
Froita
|
Verduras á prancha/ Tortilla paisana/ Iogur
|
28
|
Sopa
|
Albóndegas con puré
|
Iogur
|
Ensalada de tomate/ Coello ao forno c/ patacas / Froita
|
29
|
Macarróns con tomate
|
Salmón á grella con patacas
|
Froita
|
Ensalada mixta/ Pasta guisada c/ atún / Iogur
|
30
|
Fabada
|
Lombo á grella con arroz
|
Flan
|
Verduras salteadas c/ xamón/Tenreira asada / Froita
|
31
|
Empanadillas
|
Lasaña
|
Froita
|
Xudías c/ tomate/ Revolto de allos tenros / Iogur
|
7 ene 2013
MENÚ COMEDOR XANEIRO
Suscribirse a:
Enviar comentarios (Atom)
No hay comentarios:
Publicar un comentario