28 feb 2013

Menú comedor marzo

DÍA
1º PRATO
2º PRATO
SOBREM.
SUXESTIÓNS CEA
1
Lentellas
Polbo guisado con fideos
Iogur
Ensalada mixta / Carne ao caldeiro / Froita
4
Chícharos con xamón
Albóndegas con Arroz
Froita
Berenxena ao forno / Pasta mariñeira / Iogur
5
Crema de Cabaciño
Lasaña
Iogur
Ensalada mixta / Peixe romana c/ patacas / Froita
6
Macarróns con tomate
Abadexo ao forno
Froita
Puré de porros / Carne guisada c/ pasta / Iogur
7
Crema de cenorias
Lombo á grella con patacas
Iogur
Champiñóns ao allo / Filete c/ patacas / Froita
8
Empanada
Pescada Romana con Ensalada
Froita
Ensalada mixta / Pasta guisada c/ xamón / Iogur
11
Crema de Brócoli
Carne Guisada con Arroz
Flan
Crema de cenoria / Tortilla francesa c/ xamón cocido / Froita
12
Sopa de Pasta
Polo asado con Patacas
Froita
Ensalada de pataca, pementos e atún / Iogur
13
Fabada
Pescada á Biscaíña
Iogur
Luras á romana c/ ensalada / Froita
14
Arroz 3 Delicias
Tortilla con Tomate
Froita
Verduras á grella / Carne asada c/ patacas / Iogur
15
Crema de Verduras
Polbo guisado con Arroz
Natiñas de Vainilla
Espinacas con bechamel / Xamonciños de pavo ao forno / Froita
18
Puré de cenorias
San Xacobos con Patacas
Froita
Tenreira cocida c/ patacas e chícharos / Iogur
19
Macarróns con Tomate
Pescada Grella c/ Ensalada
Iogur
Coello guisado c/ pasta e verduriñas / Froita
20
Lentellas
Polo Guisado con Fideos
Froita
Ensalada tépeda de patacas, acelgas e xamón / Iogur
21
Sopa de pasta
Xamón asado c/ patacas
Iogur
Ensalada / Rapante con arroz branco / Froita
22
Empanadillas
Pescada ao forno
Natiñas Chocolate
Crema de verduras / Milanesa de pólo c/ leituga / Iogur

No hay comentarios:

Publicar un comentario