12 nov 2015

MENÚS DE NOVEMBRO


CATERING MOCHI                                                                              

 
DÍA
 
1º PRATO
 
2º PRATO
 
SOBREMESA
 
SUXERENCIAS CENA
2
 
FESTIVO
3
 
Sopa de verduras
Polo con  patacas
Froita
Albóndegas de peixe e verduras c/ arroz/ Iogur
4
 
Crema de porros
Tallaríns con champiñóns
Lácteo
Coello c/ verduras e puré de patacas / Froita
5
Crema de cenorias
Calamares a romana
Froita
Sopa de fideos/ berenxena rechea de carne / Iogur
6
 
Menestra de verduras
Hamburguesa c/ patacas
Lácteo
Tortilla de espárragos c/ ensalada mixta/ Froita
9
 
Sopa de verduras
Luras con fideos
Lácteo
Lasaña vexetal /Froita
10
 
Chícharos c/ xamón
Tortilla española
Froita
Pisto de verduras c/ patacas e queixo gratinado/ Iogur
11
 
Macarrons c/ tomate
Pescada romana c/ ensalada
Lácteo
Espinacas c/ patacas/ alitas de polo / Froita
12
Crema de cenorias
Arroz con carne
Froita
Sandwich de xamón e queixo c/ ensalada de tomate / Iogur
13
 
Lentellas guisadas
Salmón con ensalada
Lácteo
Revolto de champiñóns/ Froita
16
Crema de verduras
Lomo de porco  con patacas
Lácteo
Pizza de cabaciña, cogomelos e xamón / Froita
17
Macarróns c/ tomate
San Xacobo c/ ensalada
Froita
Patacas recheas de espinacas e atún / Iogur
18
Xudías c/ xamón
Filete de pescada marinera
Lácteo
Arroz c/ ovo á prancha e verduras salteadas /Froita
19
Menestra de verduras
Lasaña
Froita
Ensalada mixta/ Filete c/patacas/ Iogur
20
Crema de Brócoli
Arroz mariñeiro
Lácteo
Revolto de cogomelos c/ xamón/ Froita
23
Crema de cabaza
Polo asado con patacas
Lácteo
Ensalada mixta/ Tortilla de espárragos/Froita
24
Sopa xuliana
Fideuá
Froita
Ensalada de garavanzos / Iogur
25
Crema de cabaciña
Albóndegas guisadas con arroz
Lácteo
Salteado de cabaciña/ Peixe o forno c/ patacas/ Froita
26
Potaxe de garbanzos
Luras á romana con ensalada
Froita
Pasta guisada c/ polo e verduras/ Iogur
27
Coliflor refogada c/ xamón
Tortilla española
Lácteo
Ensalada de tomate e queixo/ Pescada á prancha/ Froita
30
Crema de cenorias
Polo guisado c/ arroz
Lácteo
Pizza casera de espinacas e atún / Froita

 

 

 

 

No hay comentarios:

Publicar un comentario