DÍA
|
1º PRATO
|
2º PRATO
|
SOBREMESA
|
SUXERENCIAS CENA
|
1
|
Crema
de cabaza
|
Arroz con carne
|
Froita
|
Pisto de
verduras/ Sandwich de xamón e queixo/ Iogur
|
2
|
Hélices con tomate
|
Calamares a romana
|
Lácteo
|
Puré de cenorias/
Pavo asado/ Froita
|
3
|
Guisantes
c/ xamón
|
Milanesa
c/ patacas panadera
|
Froita
|
Berenxena prancha/Peixe
ó forno c/ patacas / Iogur
|
4
|
Ensalada de tomate e queixo
|
Fideuá de peixe
|
Lácteo
|
Ensalada de tomate e queixo
Tortilla de espárragos/ Froita
|
7
|
Menestra de verduras
|
Carne estofada c/ fideos
|
Lácteo
|
Lentellas
guisadas c/ verduras/ Froita
|
8
|
Fabada
|
Merluza a mariñeira
c/ patacas
|
Froita
|
Pasta guisada c/ verduras
e xamón/ Iogur
|
9
|
Crema de cabaciña
|
Tortilla de patacas c/ tomate
|
Lácteo
|
Ensalada mixta/
Peixe romana c/ patacas / Froita
|
10
|
Arroz
tres delicias
|
Buñuelos
de bacalao c/ ensalada
|
Froita
|
Puré de puerros/Carne
guisada c/ patacas / Iogur
|
11
|
Crema
de brócoli
|
Lomo asado c/ patacas
|
Lácteo
|
Fabas
guisadas c/ verduras/ Froita
|
14
|
Crema
de cabaza
|
Milanesa c/ patacas
|
Lácteo
|
Berenxena ó
forno/ Pasta marinera/ Froita
|
15
|
Potaxe
de garbanzos
|
Polo o forno c/
ensalada
|
Froita
|
Verduras salteadas
c/ xamón e queixo gratinado / Iogur
|
16
|
Xudías
c/ chorizo
|
Luras con fideos
|
Lácteo
|
Salteado de
espinacas/ Carne ó caldeiro/ Froita
|
17
|
Arroz
con verduras
|
Salmón
prancha c/ ensalada
|
Froita
|
Verduras á
prancha/ Revolto de allos ternos/ Iogur
|
18
|
Empanada
|
Albóndigas c/
ensalada tomate
|
Lácteo
|
Pementos recheos
de atún e verduras/ Froita
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
29
|
Crema
de cenorias
|
Polo
asado c/ patacas asadas
|
Froita
|
Coliflor
rebozada/ Pescado ó forno c/ pementos/Iogur
|
30
|
Guisantes
c/ xamón
|
Calamares romana
|
Lácteo
|
Xudías c/ tomate/ Xamón asado c/ patacas/ Froita
|
31
|
Lentellas
|
Lomo
prancha c/ arroz
|
Froita
|
Berenxena prancha/Milanesa
de pavo c/ ensalada / Iogur
|
1 mar 2016
Menús Marzo
Suscribirse a:
Enviar comentarios (Atom)
No hay comentarios:
Publicar un comentario