2 nov 2014

MENÚS NOVEMBRO 2014

MENÚ BASAL
                                                                                                                       

DÍA

1º PRATO

2º PRATO

SOBREMESA

SUXERENCIAS CEA
3
Sopa de brócoli, cenoria e patacas
Polo con améndoas e patacas

Lacteo
Crema de cabaza/ Carne ó caldeiro/ Froita
4
Tortilla de pataca e cabaciño
Tallaríns con champiñóns

Froita de Temporada
Pasta c/ xamón e verduras/ Froita
5
Acelgas con allada e chourizo
Atún ao forno con pataca cocida

Lacteo
Ensalada de arroz c/ atun/ Iogur
6
Minestra de verduras
Albóndegas guisadas con pataca

Froita de Temporada
Verduras á prancha/ Pescado ó forno/ Froita
7
Pizza
Filete de bacallau ao forno con arroz branco

Lacteo
Berenxena ó forno/ Pasta c/ tomate/ Iogur
10
Sopa de pasta
Churrasco con patacas

Lacteo
Coliflor rebozada/Ternera asada/ Iogurt
11
Mexillóns en salsa vinagreta
Arroz con carne

Froita de Temporada
Ensalada/ Rapante con patacas/ Froita
12
Empanada galega de bonito
Filete de pescada con patacas e ensalada

Lacteo
Ensalada de tomate, atún e queixo/ Iogurt
13

Lentellas guisadas
Espaguetes boloñesa

Froita de Temporada
Sandwich vexetal con xamón e queixo/ Froita
14
Tortilla de pataca
Croquetas con ensalada

Lacteo
Arroz con carne e verduras/ Iogur
17
Crema de garbanzos e acelgas
Lasaña

Lacteo
Hamburguesa c/ ensalada/ Iogur
18
Crema de cenoria, porro e pataca
Polo con patacas

Froita de Temporada
Tomate ó forno/ Peixe romana c/ patacas/ Froita
19
Sopa xuliana con pasta
Filete de abadexo con salsa de champiñóns

Lacteo
Pisto de verduras/ Polo á prancha/ Iogur
20
Minestra de verduras
Albóndegas guisadas con arroz

Froita de Temporada
Ensalada de tomate e atún
Tortilla de espárragos/ Froita
21
Macarróns con tomate
Luras á romana con ensalada

Lacteo
Crema de cabaza/ Carne ó caldeiro/ Iogur
24
Crema de verduras
Lomo de porco a laranxa con patacas

Lacteo
Salteado de espinacas c/ gambas/ Tortilla francesa/ Froita
25
Sopa xuliana
Peituga de pavo c/ champiñons

Froita de Temporada
Ensalada mixta/ Lomo á prancha/ Iogur
26
Ensalada de verduras
Filete de pescada á mariñeira

Lacteo
Brécol c/ pataca e ovo cocido/ Iogur
27
Grelos con allada e chourizo
Arroz con Carne

Froita de Temporada
Ensalada de tomate/ Varitas de peixe/ Iogur
28
Crema de verduras
Fideos c/ sepia

Lacteo
Xudías c/ xamón/ Croquetas/ Froita
       

No hay comentarios:

Publicar un comentario