DÍA
|
1º PRATO
|
2º PRATO
|
SOBREMESA
|
SUXERENCIAS CENA
|
2
|
Sopa
de brócoli, cenoria e patacas
|
Polo
con améndoas e patacas
|
Lacteo
|
Pisto de
verduras/ Sandwich de xamón e queixo/ Froita
|
3
|
Tortilla
de pataca e cabaciño
|
Lomo
de cerdo a prancha con ensalada
|
Froita de Temporada
|
Puré de
cenorias/ Pavo asado/ Iogur
|
4
|
Acelgas
con allada e chourizo
|
Filete de bacallau ao forno con arroz branco
|
Natillas
|
Berenxena
prancha/Peixe ó forno c/ patacas / Froita
|
5
|
Menestra
de verduras
|
Albóndegas
guisadas con pataca
|
Froita de Temporada
|
Ensalada de tomate e queixo
Tortilla de espárragos/ Iogur
|
6
|
Crema
de cenoria
|
Pescada a plancha con ensalada
|
Lacteo
|
Crema de
cabaza/ Carne ó caldeiro/ Froita
|
9
|
Sopa
de pasta
|
Churrasco
con patacas
|
Lacteo
|
Berenxena ó
forno/ Pasta marinera/ Iogur
|
10
|
Chícharos
c/ xamón
|
Arroz
con carne
|
Froita de Temporada
|
Ensalada mixta/
Peixe romana c/ patacas / Iogur
|
11
|
Empanada
galega
|
Atún
ao forno con pataca e verduras
|
Lacteo
|
Puré de puerros/Carne
guisada c/ pasta / Iogur
|
12
|
Crema
de cabaciño
|
Espaguetes boloñesa
|
Froita de Temporada
|
Champiñons
ó ajillo/ Filete c/ patacas/ Froita
|
13
|
Lentellas
guisadas
|
Calamares
a Romana con ensalada
|
Lacteo
|
Ensalada mixta/ Pasta guisada c/ xamón/ Iogur
|
16
|
Crema
de verduras
|
Lomo
de porco a laranxa con arroz
|
Flan
|
Ensalada mixta/ Tortilla de patacas/ Iogur
|
17
|
Macarróns
c/ tomate
|
Peituga
de pavo c/ champiñóns
|
Froita de Temporada
|
Coliflor
rebozada/ Xamón asado c/ patacas/ Froita
|
18
|
Xudías c/ xamón
|
Arroz mariñeiro
|
Lacteo
|
Xudías c/ xamón/ Pescado ó forno c/ patacas/ Iogur
|
19
|
Pizza
|
Filete
de pescada c/ ensalada
|
Froita de Temporada
|
Berenxena
prancha/Polo asado c/ patacas / Froita
|
20
|
|
|||
23
|
Crema
de cenoria, porro e pataca
|
Lasaña
|
Lacteo
|
Verduras
salteadas c/ xamón/Ternera asada / Froita
|
24
|
Menestra
|
Polo asado
con patacas
|
Froita de Temporada
|
Xudías c/
tomate/ Varitas de peixe / Iogur
|
25
|
Sopa
xuliana con pasta
|
Filete
de abadexo con salsa de champiñóns
|
Lacteo
|
Verduras á
prancha/ Revolto de allos ternos/ Froita
|
26
|
Crema
de cabaciño
|
Albóndegas
guisadas con arroz
|
Froita de Temporada
|
Ensalada mixta/ Tortilla de patacas/ Iogur
|
27
|
Pure
de garbanzos
|
Luras
guisadas con fideos
|
Natillas
|
Coliflor
rebozada/ Pescado ó forno c/ patacas/ Froita
|
1 mar 2015
Menús Marzo 2015
Suscribirse a:
Enviar comentarios (Atom)
No hay comentarios:
Publicar un comentario