DÍA
|
1º PRATO
|
2º PRATO
|
SOBREMESA
|
SUXERENCIAS CENA
|
3
|
Menestra
|
Churrasco con
Patatas
|
Iogur
|
Pisto de verduras/ Sandwich de xamón e queixo/ Froita
|
4
|
Lentellas
|
Tortilla con
Tomate
|
Froita
|
Puré de cenorias/ Pavo asado/ Iogur
|
5
|
Crema de
Guisantes
|
Carne Guisada
con Patatas
|
Flan
|
Berenxena prancha/Peixe ó forno c/ patacas / Froita
|
6
|
Crema de Brocoli
|
Milanesa de Pollo con Arroz
|
Froita
|
Ensalada de
tomate e queixo
Tortilla de
espárragos/ Iogur
|
7
|
Macarrones con
Tomate
|
Merluza Romana
con Ensalada
|
Iogur
|
Crema de cabaza/ Carne ó caldeiro/ Froita
|
10
|
Sopa de Pasta
con Verduras
|
Lomo Asado con
Puré
|
Natillas de
Vainilla
|
Berenxena ó forno/ Pasta marinera/ Froita
|
11
|
Crema de Calabacin
|
San Jacobos con
Patatas
|
Froita
|
Ensalada mixta/ Peixe romana c/ patacas / Iogur
|
12
|
Arroz 3
Delicias
|
Merluza Plancha
con Ensalada
|
Iogur
|
Puré de puerros/Carne guisada c/ pasta / Froita
|
13
|
Xudias con Chorizo
|
Pollo Asado con Patatas
|
Froita
|
Champiñons ó ajillo/ Filete c/ patacas/ Iogur
|
14
|
Crema de Verduras
|
Luras con
Fideos
|
Iogur
|
Ensalada mixta/
Pasta guisada c/ xamón/ Froita
|
17
|
Pure de cenorias
|
Carne Estofada
con Arroz
|
Iogur
|
Ensalada mixta/
Tortilla de patacas/ Froita
|
18
|
Pizza
|
Merluza Romana
con Ensalada
|
Froita
|
Coliflor rebozada/ Xamón asado c/ patacas/ Iogur
|
19
|
Crema de Calabaza
|
Lasaña
|
Actimel
|
Xudías c/
xamón/ Pescado ó forno c/ patacas/ Froita
|
20
|
Empanada
|
Salmón Plancha
con Ensalada
|
Froita
|
Berenxena prancha/Polo asado c/ patacas / Iogur
|
21
|
Guisantes con Jamón
|
Fideos con
Pollo
|
Iogur
|
Ensalada de
tomate e atún
Tortilla de
champiñóns/ Froita
|
24
|
Menestra
|
Albondigas con Puré
|
Iogur
|
Verduras salteadas c/ xamón/Ternera asada / Froita
|
25
|
Crema de Calabacin
|
Lomo a la
plancha con Patatas
|
Froita
|
Xudías c/ tomate/ Varitas de peixe / Iogur
|
26
|
Arroz 3 Delicias
|
Merluza Romana
con Ensalada
|
Natillas Chocolate
|
Verduras á prancha/ Revolto de allos ternos/ Froita
|
27
|
Fabada
|
Tortilla con Tomate
|
Froita
|
Ensalada mixta/
Tortilla de patacas/ Iogur
|
28
|
Espirales de
Pasta Tricolor
|
Buñuelos de
Bacalao y Tomate Natural
|
Iogur
|
Coliflor rebozada/ Pescado ó forno c/ patacas/ Froita
|
31
|
Sopa de Pasta y Verduras
|
San Jacobos con Arroz
|
Iogur
|
Ensalada mixta/
Pasta guisada c/ atún / Froita
|
7 mar 2014
Menús Marzo 2014
Suscribirse a:
Enviar comentarios (Atom)
No hay comentarios:
Publicar un comentario