DÍA
|
1º PRATO
|
2º PRATO
|
SOBREM.
|
SUXESTIÓNS CEA
|
1
|
Lentellas
|
Polbo guisado con fideos
|
Iogur
|
Ensalada mixta / Carne ao caldeiro / Froita
|
4
|
Chícharos con xamón
|
Albóndegas con Arroz
|
Froita
|
Berenxena ao forno / Pasta mariñeira / Iogur
|
5
|
Crema de Cabaciño
|
Lasaña
|
Iogur
|
Ensalada mixta / Peixe romana c/ patacas / Froita
|
6
|
Macarróns con tomate
|
Abadexo ao forno
|
Froita
|
Puré de porros / Carne guisada c/ pasta / Iogur
|
7
|
Crema de cenorias
|
Lombo á grella con patacas
|
Iogur
|
Champiñóns ao allo / Filete c/ patacas / Froita
|
8
|
Empanada
|
Pescada Romana con Ensalada
|
Froita
|
Ensalada mixta / Pasta guisada c/ xamón / Iogur
|
11
|
Crema de Brócoli
|
Carne Guisada con Arroz
|
Flan
|
Crema de cenoria / Tortilla francesa c/ xamón cocido / Froita
|
12
|
Sopa de Pasta
|
Polo asado con Patacas
|
Froita
|
Ensalada de pataca, pementos e atún / Iogur
|
13
|
Fabada
|
Pescada á Biscaíña
|
Iogur
|
Luras á romana c/ ensalada / Froita
|
14
|
Arroz 3 Delicias
|
Tortilla con Tomate
|
Froita
|
Verduras á grella / Carne asada c/ patacas / Iogur
|
15
|
Crema de Verduras
|
Polbo guisado con Arroz
|
Natiñas de Vainilla
|
Espinacas con bechamel / Xamonciños de pavo ao forno / Froita
|
18
|
Puré de cenorias
|
San Xacobos con Patacas
|
Froita
|
Tenreira cocida c/ patacas e chícharos / Iogur
|
19
|
Macarróns con Tomate
|
Pescada Grella c/ Ensalada
|
Iogur
|
Coello guisado c/ pasta e verduriñas / Froita
|
20
|
Lentellas
|
Polo Guisado con Fideos
|
Froita
|
Ensalada tépeda de patacas, acelgas e xamón / Iogur
|
21
|
Sopa de pasta
|
Xamón asado c/ patacas
|
Iogur
|
Ensalada / Rapante con arroz branco / Froita
|
22
|
Empanadillas
|
Pescada ao forno
|
Natiñas Chocolate
|
Crema de verduras / Milanesa de pólo c/ leituga / Iogur
|
28 feb 2013
Menú comedor marzo
Suscribirse a:
Enviar comentarios (Atom)
No hay comentarios:
Publicar un comentario