DÍA
|
1º PRATO
|
2º PRATO
|
SOBREMESA
|
SUXESTIÓNS CEA
|
1
|
FESTIVO
|
|||
2
|
Crema de Xudías
|
Albóndegas con Puré
|
Froita
|
Pasta c/ acelgas refogadas/ Polo á grella/ Froita
|
3
|
Arroz 3 Delicias
|
Filete de pescada con ensalada
|
Iogur
|
Salteado de berenxenas e cabazo/Tortilla de patacas/ Iogur
|
6
|
Pizza
|
Polbo con Fideos
|
Iogur
|
Ensalada mixta/Variñas de peixe/ Iogur
|
7
|
Crema de Brócoli
|
Carne guisada guarnición
|
Froita
|
Tomates recheos/ Peixe prancha c/ patacas / Iogur
|
8
|
Ensaladilla Rusa
|
Abadexo á Biscaíña
|
Flan
|
Puré de porros/Carne guisada c/ pasta / Iogur
|
9
|
Lentellas
|
Tortilla con tomate frito
|
Froita
|
Champiñóns ó allo/ Filete c/ patacas/ Froita
|
10
|
Crema de Cenorias
|
Churrasco con Patacas
|
Iogur
|
Setas á prancha/ Pasta guisada c/ xamón/ Iogur
|
13
|
Crema de Cabazo
|
San Xacobos con Arroz
|
Iogur
|
Coliflor rebozada/ Carne ó caldeiro c/ patacas/ Froita
|
14
|
Empanada
|
Lombo Asado con Patacas
|
Froita
|
Pisto de verduras/ Peixe cocido c/ patacas/ Froita
|
15
|
Salpicón
|
Filetes de pescada con Ensalada
|
Iogur
|
Ensalada de pasta/ Coello ó forno c/ guarnición / Iogur
|
16
|
FESTIVO
|
|||
17
|
||||
20
|
Crema de Verduras
|
Albóndegas con Patacas
|
Iogur
|
Tomate ó forno/ Arroz mariñeiro/ Iogur
|
21
|
Ensaladilla
|
Tortilla con Tomate Frito
|
Froita
|
Pisto de verduras/ Sándwich de xamón e queixo/ Froita
|
22
|
Macarróns con Tomate
|
pescada Romana con Ensalada
|
Natiñas Vainilla
|
Ensalada mixta/ Pavo asado/ Iogur
|
23
|
Chícharos con xamón
|
Filete de Lombo con Puré
|
Froita
|
Arroz con setas/Peixe ó forno/ Froita
|
24
|
Empanada
|
pescada á grella e Pataca
|
Iogur
|
Pasta con carne e verduras/Iogur
|
27
|
Crema de Cabazo
|
Lasaña
|
Iogur
|
Xudías c/ xamón/ Pescado ó forno c/ patacas/ Iogur
|
28
|
Menestra
|
Polo Asado con Patacas
|
Froita
|
Ensalada verde/Coello asado c/ patacas / Froita
|
29
|
Macarróns con Tomate
|
pescada Romana con Ensalada
|
Notiñas de Chocolate
|
Ensalada de tomate e atúnTortilla de champiñóns/ Iogur
|
30
|
Empanadillas
|
Polbo con Fideos
|
Froita
|
Berenxenas recheas de carne e verduras/ Froita
|
31
|
Ensaladilla
|
San Xacobos con Arroz
|
Iogur
|
Pasta c/ polo e verduras/ Iogur
|
1 may 2013
Menú comedor maio
Suscribirse a:
Enviar comentarios (Atom)
No hay comentarios:
Publicar un comentario