DÍA
|
1º PRATO
|
2º PRATO
|
SOBREMESA
|
SUXESTIÓNS CEA
|
2
|
Lentellas
|
Albóndegas con Patacas
|
Iogur
|
Verduras salteadas c/ xamón/Tenreira asada / Froita
|
3
|
Crema de Cenoria
|
Pescada á Romana con ensalada
|
Froita
|
Tomate recheo/ Variñas de peixe / Iogur
|
4
|
Minestra
|
Polo asado con Arroz
|
Iogur
|
Verduras á grella/ Revolto de allos tenros/ Froita
|
5
|
Puré de Brócoli
|
Lombo á grella con Patacas
|
Froita
|
Coliflor rebozada/ Pescado ó forno c/ arroz/ Iogur
|
9
|
Crema de Verduras
|
Luras con Arroz
|
Natiñas
|
Pisto de verduras/ Sándwich de xamón e queixo/ Froita
|
10
|
Chícharos con Xamón
|
Lasaña
|
Froita
|
Puré de cenorias/ Pavo asado/Iogur
|
11
|
Empanada
|
San Xacobo con Patacas
|
Iogur
|
Berenxena grella/Peixe ó forno c/ patacas / Froita
|
12
|
Macarróns con Tomate
|
Salmón á grella con Ensalada
|
Froita
|
Ensalada de tomate e queixo. Tortilla de espárragos/
Iogur
|
13
|
Crema de Cabaciño
|
Tortilla con Tomate Frito
|
Flan
|
Crema de cabaza/ Carne ó caldeiro/ Froita
|
16
|
Sopa de Pasta e verduras
|
Nuggets de Polo con Patacas
|
Iogur
|
Quiche de espinacas e queixo/ Froita
|
17
|
Fabada
|
Arroz Mariñeiro
|
Froita
|
Puré de porros/Carne guisada c/ pasta / Iogur
|
18
|
Crema Parmentiere
|
Carne Guisada con Fideos
|
Natiñas
|
Ensalada mixta/ Tortilla de patacas / Froita
|
19
|
Puré de Cenoria
|
Pescada á Romana con Patacas
|
Froita
|
Champiñóns ó allo/ Filete c/ patacas/ Iogur
|
20
|
Pizza
|
Lombo Asado con guarnición
|
Iogur
|
Ensalada de arroz c/ xamón e queixo/ Froita
|
2 dic 2013
Menú comedor decembro
Suscribirse a:
Enviar comentarios (Atom)
No hay comentarios:
Publicar un comentario