DÍA
|
1º PRATO
|
2º PRATO
|
SOBREMESA
|
SUXERENCIAS CENA
|
1
|
Puré
de Garbanzos
|
Croquetas de polo c/ ensalada
|
Lácteo
|
Ensalada de
tomate e queixo/ Pavo c/ patacas/ Froita
|
2
|
Chícharos con patacas e xamón cocido
|
Churrasco con pataca e ensalada
|
Froita
|
Puré de
verduras/ Filete á prancha/ Iogur
|
3
|
Crema
de verduras
|
Fideos
c/ sepia
|
Lácteo
|
Ensalada verde/ Tortilla
de patacas/ Froita
|
6
|
Sopa de brocoli, Cenoria e pasta
|
Arroz con polo e luras
|
Lácteo
|
Crema de cabaza/
Carne ó caldeiro/ Froita
|
7
|
Tortilla de pataca e cabaciña
|
Tallarines con champiñons
|
Froita
|
Pasta c/ xamón e
verduras/ Froita
|
8
|
Minestra de verduras
|
Albóndegas guisadas
|
Lácteo
|
Ensalada de arroz c/ atun/ Iogur
|
9
|
Acelgas con allada e chourizo
|
Polo con améndoas e patacas
|
Froita
|
Verduras á prancha/
Pescado ó forno/ Froita
|
10
|
Pizza
|
Filete de
bacallau ao forno con arroz branco
|
Lácteo
|
Berenxena ó forno/
Pasta c/ tomate/ Iogur
|
13
|
Sopa de pasta
|
Arroz con carne
|
Lácteo
|
Coliflor
rebozada/Ternera asada/ Iogurt
|
14
|
Mexillóns en salsa vinagreta
|
Atún ao forno
|
Froita
|
Ensalada/ Rapante con patacas/ Froita
|
15
|
Empanada galega de bonito
|
Croquetas con ensalada
|
Lácteo
|
Ensalada de tomate,
atún e queixo/ Iogurt
|
16
|
Tortilla de pataca
|
Espaguetes
boloñesa
|
Froita
|
Sandwich vexetal
con xamón e queixo/ Froita
|
17
|
Lentellas guisadas
|
Filete de pescada con pataca e
ensalada
|
Lácteo
|
Arroz con carne e verduras/ Iogur
|
20
|
Crema de
cenoria, porro e pataca
|
Polo con guarnición
|
Lácteo
|
Hamburguesa c/
ensalada/ Iogur
|
21
|
Pizza
|
Filete de abadexo con salsa de
champiñons
|
Froita
|
Tomate ó forno/
Peixe romana c/ patacas/ Froita
|
22
|
Sopa xuliana con pasta
|
Albondegas guisadas
|
Lácteo
|
Pisto de
verduras/ Polo á prancha/ Iogur
|
23
|
Minestra de verduras
|
Luras a romana con ensalada
|
Froita
|
Ensalada de tomate e atún
Tortilla de espárragos/ Froita
|
24
|
Macarróns con tomate
|
Churrasco con ensalada
|
Lácteo
|
Crema de cabaza/
Carne ó caldeiro/ Iogur
|
27
|
Crema de verduras
|
Fideos con sepia
|
Lácteo
|
Salteado de
espinacas c/ gambas/ Tortilla francesa/ Froita
|
28
|
Sopa xuliana
|
Peituga de pavo con champiñons
|
Froita
|
Ensalada mixta/
Lomo á prancha/ Iogur
|
29
|
Ensalada
de verduras
|
Filete
de pescada á mariñeira
|
Lácteo
|
Brécol c/ pataca
e ovo cocido/ Iogur
|
30
|
Grelos a galega con xamón
|
Arroz con carne
|
Froita
|
Ensalada de
tomate/ Varitas de peixe/ Iogur
|
31
|
Crema de cenorias
|
Lasaña
|
Lácteo
|
Xudías c/ xamón/
Croquetas/ Froita
|
1 oct 2014
Menú Outubro 2014
Suscribirse a:
Enviar comentarios (Atom)
No hay comentarios:
Publicar un comentario