MENÚ BASAL
DÍA
|
1º PRATO
|
2º PRATO
|
SOBREMESA
|
SUXERENCIAS CEA
|
3
|
Sopa de brócoli, cenoria e patacas
|
Polo con améndoas e patacas
|
Lacteo
|
Crema de cabaza/ Carne ó caldeiro/ Froita
|
4
|
Tortilla de pataca e cabaciño
|
Tallaríns con champiñóns
|
Froita de Temporada
|
Pasta c/ xamón e verduras/ Froita
|
5
|
Acelgas con allada e chourizo
|
Atún ao forno con pataca cocida
|
Lacteo
|
Ensalada de arroz c/ atun/ Iogur
|
6
|
Minestra de verduras
|
Albóndegas guisadas con pataca
|
Froita de Temporada
|
Verduras á prancha/ Pescado ó forno/ Froita
|
7
|
Pizza
|
Filete de bacallau ao forno con arroz branco
|
Lacteo
|
Berenxena ó forno/ Pasta c/ tomate/ Iogur
|
10
|
Sopa de pasta
|
Churrasco con patacas
|
Lacteo
|
Coliflor rebozada/Ternera asada/ Iogurt
|
11
|
Mexillóns en salsa vinagreta
|
Arroz con carne
|
Froita de Temporada
|
Ensalada/ Rapante con patacas/ Froita
|
12
|
Empanada galega de bonito
|
Filete de pescada con patacas e ensalada
|
Lacteo
|
Ensalada de tomate, atún e queixo/ Iogurt
|
13
|
Lentellas guisadas
|
Espaguetes boloñesa
|
Froita de Temporada
|
Sandwich vexetal con xamón e queixo/ Froita
|
14
|
Tortilla de pataca
|
Croquetas con ensalada
|
Lacteo
|
Arroz con carne e verduras/ Iogur
|
17
|
Crema de garbanzos e acelgas
|
Lasaña
|
Lacteo
|
Hamburguesa c/ ensalada/ Iogur
|
18
|
Crema de cenoria, porro e pataca
|
Polo con patacas
|
Froita de Temporada
|
Tomate ó forno/ Peixe romana c/ patacas/ Froita
|
19
|
Sopa xuliana con pasta
|
Filete de abadexo con salsa de champiñóns
|
Lacteo
|
Pisto de verduras/ Polo á prancha/ Iogur
|
20
|
Minestra de verduras
|
Albóndegas guisadas con arroz
|
Froita de Temporada
|
Ensalada de tomate e atún
Tortilla de espárragos/ Froita
|
21
|
Macarróns con tomate
|
Luras á romana con ensalada
|
Lacteo
|
Crema de cabaza/ Carne ó caldeiro/ Iogur
|
24
|
Crema de verduras
|
Lomo de porco a laranxa con patacas
|
Lacteo
|
Salteado de espinacas c/ gambas/ Tortilla francesa/ Froita
|
25
|
Sopa xuliana
|
Peituga de pavo c/ champiñons
|
Froita de Temporada
|
Ensalada mixta/ Lomo á prancha/ Iogur
|
26
|
Ensalada de verduras
|
Filete de pescada á mariñeira
|
Lacteo
|
Brécol c/ pataca e ovo cocido/ Iogur
|
27
|
Grelos con allada e chourizo
|
Arroz con Carne
|
Froita de Temporada
|
Ensalada de tomate/ Varitas de peixe/ Iogur
|
28
|
Crema de verduras
|
Fideos c/ sepia
|
Lacteo
|
Xudías c/ xamón/ Croquetas/ Froita
|
No hay comentarios:
Publicar un comentario