DÍA
|
1º
PRATO
|
2º
PRATO
|
SOBREMESA
|
SUXESTIÓNS CEA
|
1
|
Puré
de cenorias
|
Fideos
c/ polbo
|
Froita
|
Espinacas
con bechamel/ Xamóns de pavo ó forno/ Iogur
|
2
|
Lentellas
|
Tortilla
c/ tomate frito
|
Iogur
|
Empanada / Froita
|
3
|
Ensaladilla
|
Pescada á romana c/ ensalada
|
Froita
|
Caldo / Pavo á grella/ Iogur
|
4
|
Chícharos c/ xamón
|
Lasaña
|
Flan
|
Variñas
de pescada con patacas e ensalada/ Froita
|
7
|
Crema
de cabaciño
|
Lombo
asado c/ patacas
|
Iogur
|
Ensalada/
Rapante con arroz branco/ Froita
|
8
|
Arroz
xardineira
|
Pescada á grella c/ patacas
|
Froita
|
Coello
ó forno c/ arroz e guarnición/ Iogur
|
9
|
Pure
de brócoli
|
Carne
guisada con arroz
|
Iogur
|
Ensalada
mixta/ Peixe á grella c/ patacas / Froita
|
10
|
Pizza
|
Pescada a biscaíña
|
Froita
|
Verduras
á grella/ Polo c/ arroz/ Iogur
|
11
|
Empanada
|
Albóndigas
c/ arroz
|
Iogur
|
Coliflor
rebozada/ Xamón asado c/ patacas/ Froita
|
14
|
Sopa
de pasta
|
San
xacobos c/ patacas
|
Natiñas
|
Tenreira cocida c/ patacas e chícharos/ Froita
|
15
|
Macarróns
con tomate
|
Polbo guisado c/ arroz
|
Froita
|
Coello
ó forno c/ arroz e guarnición/ Iogur
|
16
|
Fabada
|
Polo
asado c/ patacas
|
Iogur
|
Ensalada
de pasta/ Lombo de porco á grella/ Froita
|
17
|
Crema
de cenorias
|
Pescada á romana c/ ensalada
|
Froita
|
Crema
de cenoria/Tortilla francesa c/ xamón cocido/ Iogur
|
18
|
Arroz
tres delicias
|
Lombo
á grella c/ puré
|
Iogur
|
Pizza
vexetal/ Froita
|
21
|
Puré
de verduras
|
Fideos
c/ polo
|
Flan
|
Crema
de cenoria/Tortilla francesa c/ xamón cocido/ Iogur
|
22
|
Lentellas
|
Tortilla
c/ tomate frito
|
Froita
|
Ensalada
de pataca, pementos e atún/ Iogur
|
23
|
Macarróns
c/ tomate
|
Pescada á grella c/ patacas
|
Iogur
|
Luras á romana c/ ensalada/ Froita
|
24
|
Xudías
c/ xamón
|
San
xacobos c/ patacas
|
Froita
|
Verduras
á grella/ Milanesa c/ patacas/ Iogur
|
25
|
Crema
de cabaciño
|
Guiso
de polbo c/ arroz
|
Iogur
|
Espinacas
con bechamel/ Jamóns de pavo ó forno/ Froita
|
28
|
Pizza
|
Pescada á biscaíña
|
Natiñas
|
Ensalada/
Rapante con arroz branco/ Froita
|
29
|
Puré
de brócoli
|
Lasaña
|
Froita
|
Crema
de verduras/Milanesa de pólo c/ leituga/ Iogur
|
30
|
Arroz
xardineira
|
Pescada á romana c/ ensalada
|
Iogur
|
Ensala tépedada de arroz, acelgas e xamón/ Froita
|
31
|
Crema
de cenorias
|
Guiso
de carne c/ fideos
|
Froita
|
Berenxenas
rebozadas/ Croquetas c/ ensalada tomate/ Iogur
|
30 sept 2013
Menú comedor outubro
Suscribirse a:
Enviar comentarios (Atom)
No hay comentarios:
Publicar un comentario