4 nov 2013

Menú comedor novembro



DÍA
1º PRATO
PRATO
SOBREMESA
SUXESTIÓNS CEA
4
Sopa de pasta     
Polo asado con patacas
Iogur
Pisto de verduras/ sándwich de xamón e queixo/ froita
5
Minestra de verduras
Churrasco con patacas
Froita
Puré de cenorias/ pavo asado/iogur
6
Empanada
Maruca ao forno
Flan
Berenxena prancha/peixe ao forno c/ patacas / froita
7
Lentellas
Filete de porco con patacas
Froita
Ensalada de tomate e queixo / Tortilla de espárragos/ iogur
8
Crema de cenorias
Arroz á mariñeira
Iogur
Crema de cabaza/ carne ao caldeiro/ froita
11
Puré de verduras
Fideuá
Natiñas
Berenxena ao forno/ pasta mariñeira/ iogur
12
Puré de apio e tomate
Macarróns con carne
Froita
Ensalada mixta/ peixe romana c/ patacas / froita
13
Chícharos con xamón
Lasaña
Actimel
Puré de porros/carne guisada c/ pasta / iogur
14
Pizza
Filete de pescada á romana c/ ensalada
Froita
Champiñóns ao allo/ filete c/ patacas/ froita
15
Minestra de verduras
Albóndegas con arroz
Iogur
Ensalada mixta/ pasta guisada c/ xamón/ iogur
18
Sopa de pasta
Lombo asado con puré
Flan
Verduras salteadas c/ xamón/tenreira asada / froita
19
Coliflor gratinada con bechamel
Nuggets de polo con patacas
Froita
Tomate recheo/ variñas de peixe / iogur
20
Macarróns con tomate
Salmón a prancha con ensalada
Iogur
Verduras á prancha/ revolto de allos ternos/ froita
21
Sopa de pasta
San xacobo con patacas
Froita
Ensalada mixta/ tortilla de patacas/ iogur
22
Puré de cabazo
Luras guisadas con arroz
Iogur
Coliflor rebozada/ pescado ao forno c/ patacas/ froita
25
Sopa minestrone
Churrasco con ensalada
Iogur
Ensalada mixta/ revolto de champiñóns/ froita
26
Arroz tres delicias
Filete de pescada con guarnición
Froita
Coliflor rebozada/ xamón asado c/ patacas/ froita
27
Fabada
Tortilla con tomate
Iogur
Xudías c/ xamón/ peixe ao forno c/ patacas/ iogur
28
Pizza
Fideuá
Froita
Berenxena grella/polo asado c/ patacas / froita
29
Xudías con chourizo
Polo con arroz
Iogur
Ensalada de tomate e atún / Tortilla de champiñóns/ iogur

No hay comentarios:

Publicar un comentario