DECEMBRO
14
CATERING MOCHI
DÍA
|
1º PRATO
|
2º PRATO
|
SOBREMESA
|
SUXERENCIAS CENA
|
1
|
Sopa de brócoli, cenoria e pasta
|
Churrasco con Patacas
|
Lácteo
|
Crema de cabaza/ Carne ó caldeiro/ Iogur
|
2
|
Lentellas guisadas
|
Espaguetis á Boloñesa
|
Froita de temporada
|
Patacas ó forno/ Pavo empanado c/ leituga/ Froita
|
3
|
Crema de Garbanzos e Acelgas
|
Atún ao forno con arroz
|
Lácteo
|
Tomate asado/ Tortilla de patacas/ Iogur
|
4
|
Chícharos con patacas e xamón cocido
|
Polo con améndoas e patacas
|
Froita de temporada
|
Verduras á prancha/ Pescado ó forno c/ arroz/ Froita
|
5
|
Crema de Cenoria, Porro e Pataca
|
Filete de pescada con ensalada
|
Lácteo
|
Berenxena ó forno/ Pasta c/ tomate/ Iogur
|
8
|
FESTIVO
| |||
9
|
Minestra de verduras
|
Arroz con polo e luras
|
Froita de temporada
|
Ensalda/ Rapante con arroz/ Froita
|
10
|
Empanada galega de bonito
|
Albóndegas guisadas
|
Lácteo
|
Ensalada de patata, pementos e atún/ Iogurt
|
11
|
Pizza
|
Filete de abadexo con salsa de champiñóns
|
Froita de temporada
|
Ensalada Mixta/ Sandwich de xamón e queixo/ Froita
|
12
|
Sopa de Pasta
|
Lomo á prancha con Ensalada
|
Lácteo
|
Arroz con carne e verduras/ Igort
|
15
|
Crema de Cenoria, Porro e Pataca
|
Lasaña
|
Lácteo
|
Ensalada mixta/ Albóndegas c/ patacas/ Iogur
|
16
|
Xudías c/ xamón
|
Luras á romana con ensalada
|
Froita de temporada
|
Puré de cenorias/ Peixe romana c/ patacas/ Froita
|
17
|
Lentellas
|
Peituga de Pavo con Champiñons
|
Lácteo
|
Pisto de verduras/ Sandwich de xamón e queixo/ Iogur
|
18
|
Pure de Verduras
|
Fideos con Sepia
|
Froita de temporada
|
Ensalada de tomate e atún
Tortilla de espárragos/ Froita
|
19
|
Pizza
|
Lomo plancha con Ensalada
|
Lácteo
|
Crema de cabaza/ Carne ó caldeiro/ Iogur
|
No hay comentarios:
Publicar un comentario