DÍA
|
1º PRATO
|
2º PRATO
|
SOBREMESA
|
SUXESTIÓNS CEA
|
16
|
Crema de cenorias
|
Arroz con polbo
|
Iogur
|
Tenreira cocida c/ patacas e chícharos/ Froita
|
17
|
Salpicón
|
Lombo asado c/ patacas
|
Froita
|
Coello guisado c/ pasta e verduras/ Iogur
|
18
|
Arroz tres delicias
|
Tortilla
|
Natiñas
|
Ensalada tépeda de patacas, acelgas e xamón/ Froita
|
19
|
Pizza
|
Pescada á grella c/ ensalada
|
Froita
|
Ensalada/ Rapante con arroz branco/ Iogur
|
20
|
Lentellas
|
Albóndegas c/ arroz
|
Iogur
|
Crema de verduras/Milanesa de pólo c/ leituga/ Froita
|
23
|
Ensalada de arroz
|
Polo asado c/ patacas
|
Iogur
|
Coliflor rebozada/Tenreira asada/ Iogur
|
24
|
Macarróns c/ tomate
|
Pescada á romana c/ ensalada
|
Froita
|
Ensalada/ Rapante con arroz/ Iogur
|
25
|
Ensaladilla
|
San Xacobo c/ puré
|
Flan
|
Ensalada de pataca, pementos e atún/ Iogur
|
26
|
Puré de verduras
|
Filete á grella c/ patacas
|
Iogur
|
Pisto de verduras/ Sándwich de xamón e queixo/ Froita
|
27
|
Empanada
|
Guiso de polbo c/ fideos
|
Froita
|
Arroz con carne e verduras/ Iogur
|
30
|
Fabada
|
Lasaña
|
Natiñas
|
Verduras á grella/ Peixe ó forno c/ patacas/ Iogur
|
13 sept 2013
Menú Comedor setembro 2013
Suscribirse a:
Enviar comentarios (Atom)
No hay comentarios:
Publicar un comentario