13 sept 2013

Menú Comedor setembro 2013


DÍA
1º PRATO
2º PRATO
SOBREMESA
SUXESTIÓNS CEA
16
Crema de cenorias
Arroz con polbo
Iogur
Tenreira cocida c/ patacas e chícharos/ Froita
17
Salpicón
Lombo asado c/ patacas
Froita
Coello guisado c/ pasta e verduras/ Iogur
18
Arroz tres delicias
Tortilla
Natiñas
Ensalada tépeda de patacas, acelgas e xamón/ Froita
19
Pizza
Pescada á grella c/ ensalada
Froita
Ensalada/ Rapante con arroz branco/ Iogur
20
Lentellas
Albóndegas c/ arroz
Iogur
Crema de verduras/Milanesa de pólo c/ leituga/ Froita
23
Ensalada de arroz
Polo asado c/ patacas
Iogur
Coliflor rebozada/Tenreira asada/ Iogur
24
Macarróns c/ tomate
Pescada á romana c/ ensalada
Froita
Ensalada/ Rapante con arroz/ Iogur
25
Ensaladilla
San Xacobo c/ puré
Flan
Ensalada de pataca, pementos e atún/ Iogur
26
Puré de verduras
Filete á grella  c/ patacas
Iogur
Pisto de verduras/ Sándwich de xamón e queixo/ Froita
27
Empanada
Guiso de polbo c/ fideos
Froita
Arroz con carne e verduras/ Iogur
30
Fabada
Lasaña
Natiñas
Verduras á grella/ Peixe ó forno c/ patacas/ Iogur

No hay comentarios:

Publicar un comentario